Privat
19 Sep 2024
Säker skärmtid med NE – för hela familjen
Du kanske inte kan mäta dig med ditt kunskapstörstande skolbarn därhemma. Speciellt inte när du lagar mat, varvar läxläsning med skjutsningar fram och tillbaka medan tvättmaskinen går varm.
Få svar på alla finurliga frågor barnen ställer
Visst vill vi uppmuntra de nyfikna frågorna och ge bra svar, men ibland är svaren på de där frågorna svåra att rota fram ur hjärnkontoret. Så står vi där i köket och snabbgooglar. Då kan det vara skönt att ha NE till hands och snabbt få tillgång till faktagranskad kunskap för att ge svar på alla möjliga frågor du kan tänkas få därhemma.
Kul, pedagogisk och säker skärmtid
Skärmtid, en ständigt återkommande fråga. Barn tycker ofta om interaktiva appar, och som förälder kan man tycka att det är OK med viss skärmtid. Speciellt om barnet tycker det är roligt och lär sig något samtidigt. Haja är en inbjudande och användarvänlig faktatjänst för de yngsta barnen.
I Haja finns massor av lättlästa faktatexter, filmer och härliga bilder som kittlar barns nyfikenhet.
Ditt barn får lästräning och faktakunskap samtidigt, oavsett läsnivå, och du kan känna dig trygg eftersom innehållet är skapat av experter, barnboksförfattare och pedagoger. Låt din minsta upptäckare söka på valfritt ord eller dyka in i en av samlingarna med massor av rolig fakta inom ett ämne. Vilken samling tror du lockar ditt barn mest – rymden, farliga djur eller sagoväsen?
Missa inte erbjudandet – 50 % på NE Familj i 3 månader
Kunskap att lita på för den som söker svar
NE erbjuder även faktatjänsten Junior för de lite äldre upptäckarna. Perfekt för barnet som vill ta reda på svaret själv. Med enklare texter, filmer och bilder förklaras ord och begrepp tydligt och det blir lätt för barnet att ta till sig faktan. Ni kan även spela upp ljud för att till exempel få veta hur en koltrast låter när den sjunger.
Det kan kännas tryggt att ha en källa att lita på för både dig och dina barn. Tillsammans får ni klokare skärmtid och lär er en massa nytt. Du vilar även tryggt i vetskapen att många pedagoger runt om i Sverige använder NE i sin undervisning. Lite av en kvalitetsstämpel, om vi själva får säga det?